zhonhui-1
banner2
banner
banner3
about

tentang Kami

Naha milih kami

Saha urang

Xi'an B-Thriving I/E Co.,Ltd.mangrupa pabrik ngarah ngadegkeun husus dina panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi ekstrak herbal kualitas luhur, API jeung bahan alami.

Kami nyayogikeun solusi bahan profésional dina industri farmasi, suplement dietary, industri kosmetik sareng ngahasilkeun solusi khusus anu inovatif, sustainable.

Tambih deui
  • 2005+
    Ngadegkeun pausahaan
  • 30000Ton
    Ngolah bahan baku
  • 15
    Juta USD

produk

Produk Diulas

Jurnalisme

Tuturkeun Kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami