• neiyetu

Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Xi'an B-Thriving I/E Co, Ltd. diadegkeun dina 2005

Mangrupikeun Produsén sareng supplier global dina kualitas luhurekstrak herbal, jeung produk alam, sarta Active Pharmaceutical Ingredient.

Kami ngalaman di farmasi, biotéhnologi, biologi molekular, industri kosmetik jeung gizi, feed aditif.

Urang konsentrasi usaha urang dina neangan kaluar pangalusna sumber dunya bahan baku.

Urang keukeuh kana standar pangluhurna di unggal item dina garis produksi urang.

Bahan baku anu ketat dipilih, fasilitas produksi standar sareng jalma R&D profésional mangrupikeun jaminan pangsaéna pikeun barang-barang anu mumpuni.

aboutimg

Botani

Urang ngawangun industri urangtingkat ngarah.

Simkuring boga panalungtikan sarta pamekaran lembaga profésional sarta tanaga, sustainable ngaronjatkeun produk pikeun minuhan sarat tumuwuh konsumén '.

Kami ngandelkeun kontrol produksi anu ketat sareng jasa saatos penjualan anu sampurna, pikeun produk perawatan kaséhatan, kadaharan kaséhatan sareng kosmétik sareng industri sanésna pikeun nyayogikeun produk alami anu berkualitas.

Urang beroperasi kalawan téhnologi modéren tinggi-tech, employs tim well-dilatih sarta ngalaman, adopts susunan standar kualitas ketat, sarta ngagunakeun bahan kualitas pangluhurna.

Pausahaan taat kana "tanggung jawab pikeun narékahan pikeun ngahargaan, nyieun nilai" sumanget perusahaan, sudut pandang internasional, sikep rigorous tur realistis, biokimia jeung widang patali ngagunakeun elmu canggih tur téhnologi, ngembangkeun sarta transformasi sumberdaya alam, produksi kualitas luhur, dikawasa. , paménta konsumén konsisten pikeun produk alam jeung produk patali.

Kakuatan

Nganjangpabrik urang

Pabrik urang nyertakeun wewengkon 1,8 juta suku pasagi, kalawan parabot produksi canggih tur garis produksi otomatis baku, kalawan kapasitas processing taunan leuwih ti 30000 ton bahan baku.Penjualan taunan perusahaan urang nyaéta 15 juta dolar AS

aour factory (5)
aour factory (6)
aour factory (3)
aour factory (2)
aour-factory2
aour factory (4)

InovasiSajarah

2008

Ngadegkeun Xi'an B-Thriving I / E Co., Ltd. Mimitian suplai Herbal ekstrak.

2011

Ngadegkeun Quality Control Center

2013

Mimitian ngawangun fasilitas manufaktur.

2015

Ngalegaan kagiatan urang ka pasar API.

2019

Ngadegkeun Panalungtikan & Development Center

2020

Peluncuran rencana strategis urang


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami