• neiyetu

Bahan Farmasi Aktif

Bahan Farmasi Aktif

  • Oxyresveratrol   Oxyresveratrol 99% Test by HPLC

    Oxyresveratrol Oxyresveratrol 99% Test ku HPLC

  • Ngaran Produk:Oxyresveratrol
  • Kimia landian:4-Methoxyresveratrol
  • Nomer CAS:33626-08-3
  • Bahan aktif:Oxyresveratrol 99%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus bodas
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Oxyresveratrol Kimia landian 4-Methoxyresveratrol CAS No.2. Anti thrombotic , Anti trombosit aggregation.3. Pencegahan sarta pengobatan kasakit cardiovascular.4. Anti radang.5. épék anti alérgi jeung ngahambat pangaruh tumor.6. Pangaruh estrogenik, éta tiasa dianggo pikeun ngubaran kanker payudara sareng panyakit sanésna ...
  • Melatonin     Helps regulate other hormones and maintain the body’s circadian rhythm.

    Melatonin Ngabantosan ngatur hormon sanés sareng ngajaga ritme sirkadian awak.

  • Ngaran Produk:Melatonin
  • Kimia landian:1) N-(2-(5-methoxyindol-3-yl)étil)acetamide
    2) N-Asetil-5-methoxytryptamine
  • Nomer CAS:73-31-4
  • EINECS:200-797-7
  • Bahan aktif:Melatonin 99%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kristalin bodas nepi ka pareum-bodas
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Melatonin Kimia alias 1) N-(2-(5-methoxyindol-3-yl)étil)acetamide 2) N-Acetyl-5-methoxytryptamine CAS No. 73-31-4 EINECS 200-797-7 Active Bahan Melatonin 99% Métode Uji Penampilan HPLC Bodas dugi ka bodas bubuk kristalin Fungsi 1. Ngabantosan ngatur hormon sanés sareng ngajaga wirahma sirkadian awak.2. Melatonin ogé mantuan ngadalikeun timing 3. Melatonin mantuan nangtukeun 4. Melatonin boga antio...
  • DMPS  Heavy metal antidote

    DMPS antidote logam beurat

  • Ngaran Produk:DMPS
  • Kimia landian:1) Natrium 2,3-dimercapto-1-propanasulfonat
    2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat uyah natrium
  • Nomer CAS:4076-02-2
  • EINECS:223-796-3
  • Bahan aktif:DMPS 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk bodas atanapi bodas pareum
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk DMPS Kimia alias 1) Natrium 2,3-dimercapto-1-propanesulfonate 2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat natrium uyah CAS No. 4076-02-2 EINECS 223-796-3 Bahan Aktif DMPS 98% Test Metoda HPLC Panémbong Bodas atawa off-bodas bubuk Fungsi 1.DMPS mangrupakeun antidote logam beurat.2. Cai mibanda pangaruh hadé kana karacunan raksa ti DMSA sarta toxicity.It handap ogé mujarab pikeun arsén, kromium, bismut, tambaga jeung antimony poi ...
  • Chromium Picolinate   Enhance immune function, improve anti-stress, reduce disease.

    Chromium Picolinate Ningkatkeun fungsi imun, ningkatkeun anti setrés, ngirangan panyakit.

  • Ngaran Produk:Kromium Picolinate
  • Kimia landian:Kromium Picolinate
  • Nomer CAS:14639-25-9
  • Bahan aktif:Kromium Picolinate 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Beureum Rupa Bubuk
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Chromium Picolinate Kimia landian Chromium Picolinate CAS No. kinerja réproduktif.2. Ngurangan gajih carcass, ngaronjat persentase daging lean, kualitas daging nyata ningkat.3. Ningkatkeun fungsi imun, ningkatkeun sireum ...
  • Cobamamide    VB12 Cobamamide,Adenosyl Cobalamine

    Cobamamide VB12 Cobamamide, Adénosil Cobalamin

  • Ngaran Produk:Cobamamide
  • Kimia landian:1) Adénosil Kobalamin
    2) VB12 Cobamamide
  • Nomer CAS:13870-90-1
  • EINECS:237-627-6
  • Bahan aktif:Cobamamide 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:kristalin beureum poék atawa bubuk non-kristal
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Cobamamide Kimia landian 1) Adénosyl Cobalamine 2) VB12 Cobamamide CAS No. dina bentuk koénzim.VB12 biasa kedah dirobih ku ati sateuacan dicerna sareng dianggo.Sanaos produk ieu ngagaduhan kagiatan biokimia anu luhur sareng tiasa langsung dicerna sareng dianggo ...
  • L-Theanine

    L-Téanina

  • Ngaran Produk:L-Téanina
  • Kimia landian:L-Téanina
  • Nomer CAS:3081-61-6
  • Bahan aktif:L-téanina 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus bodas
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk L-Theanine Kimia alias L-Theanine CAS No.2. Ningkatkeun masalah sindrom menstruasi;3. Ningkatkeun mémori;4. Ngatur émosi;5. Ningkatkeun kekebalan;Rincian bungkusan: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpen sumur sareng stor ...
  • Nicotinamide Riboside Chloride

    Nikotinamide Riboside Klorida

  • Ngaran Produk:Nikotinamide Riboside Klorida
  • Kimia landian:Nikotinamide Riboside Chloride (NR-CL)
  • Nomer CAS:23111-00-4
  • Bahan aktif:Nikotinamide Riboside Klorida 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Pareum-Bodas bubuk Rupa
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Nicotinamide Riboside Chloride Kimia alias Nicotinamide Riboside Chloride(NR-CL) CAS No. sarta kaséhatan cardiovascular.Cai mibanda sipat anti radang jeung bisa mantuan ngarojong sendi.2.Nicotinamide Riboside Chloride bisa ngamajukeun kulit sehat, con ...
  • Palmitoylethanolamide

    Palmitoylethanolamide

  • Ngaran Produk:Palmitoylethanolamide
  • Kimia landian:Palmitoylethanolamide
  • Nomer CAS:544-31-0
  • Bahan aktif:Palmitoylethanolamide 98%
  • Métode tés: GC
  • Penampilan:Bodas nepi ka konéng lampu bubuk halus
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Palmitoylethanolamide Kimia alias Palmitoylethanolamide CAS No.. 544-31-0 Bahan Aktif Palmitoylethanolamide 98% Tés Métode GC Panémbong Bodas nepi ka konéng konéng bubuk Rupa bungkusan Rincian: Kertas-drum jeung dua plastik-kantong jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Kustomisasi s husus ...
  • Reishi Wall-Breaking Spores Powder

    Reishi Tembok-megatkeun spora Bubuk

  • Ngaran Produk:Reishi Tembok-megatkeun spora Bubuk
  • Ngaran Latin:Ganoderma lucidum (Leyss.ex Fr.)Karst.
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk halus coklat
  • Bagian dipaké:Spora Jamur
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Reishi Tembok-Breaking Spores Bubuk Ngaran Latin Ganoderma lucidum(Leyss.ex Fr.)Karst.Bahan aktif 10: 1 Métode Test TLC Panémbong Brown rupa Bubuk Bagian Dipaké Fungal Spora Fungsi 1.Reishi Tembok-megatkeun spora Bubuk bisa ningkatkeun awak hypoxia kasabaran, ngatur tingkat gula getih, antiatheroscloresis, anti radiasi jeung anti sepuh;2.Reishi Tembok-megatkeun spora Bubuk nyaéta anti kanker, anti alérgi, anti infl ...
  • S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate   China High Quality supplier of SAM-e

    S-Adénosil-L-Methionine disulfate Tosylate Cina supplier kualitas luhur SAM-e

  • Ngaran Produk:S-Adénosil-L-Metionin Disulfate Tosilat
  • Kimia landian:SAM-é
  • Nomer CAS:97540-22-2
  • Bahan aktif:98% Adénosil-l-Metionin Disulfate Tosilat
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Méh bubuk bodas
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate Chemical alias SAM-e CAS No. -L-Methionine Disulfate Tosylate mangrupikeun nutrisi anu hadé pikeun ati, tiasa nyegah alkohol, narkoba sareng tatu sél ati.2. S-Adenosyl-L-Methionine Disulfate Tosylate boga épék preventif anu luar biasa dina ...
  • S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate    China High Quality supplier of SAM-e

    S-Adénosil-Methionine 1,4-Butanedisulfonate Cina Pembekal Kualitas Luhur SAM-e

  • Ngaran Produk:S-Adénosil-Metionin 1,4-Butanedisulfonate
  • Kimia landian:SAM-é
  • Nomer CAS:101020-79-5
  • Bahan aktif:98% S-Adénosil-Metionin 1,4-Butanedisulfonate
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Méh bubuk bodas
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk S-Adénosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate Kimia alias SAM-e No. S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate mangrupikeun nutrisi anu hadé pikeun ati, tiasa nyegah alkohol, narkoba sareng tatu sél ati.2. S-Adenosyl-Methionine 1,4-Butanedisulfonate boga épék preventif anu luar biasa ...
  • might also increase the amounts of other chemicals that send messages in the brain

    ogé tiasa ningkatkeun jumlah bahan kimia sanés anu ngirim pesen dina uteuk

  • Ngaran Produk:
  • Kimia landian:
  • Nomer CAS:146929-33-1
  • Bahan aktif:98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus bodas atanapi bubuk kristaloid
  • Fungsi 1. sigana ngaronjatkeun kimia otak disebut phosphatidylcholine.Kimia otak ieu penting pikeun fungsi otak.. 2. ogé bisa ningkatkeun jumlah bahan kimia lianna nu ngirim pesen dina uteuk.Aplikasi 1. Pikeun lumangsungna kasakit pembuluh darah nu ngalayanan otak (chronic cerebrovascular disease)/ 2. Pikeun pengobatan saharita stroke alatan gumpalan a (ischemic stroke).3. Panyadia Podomoro masihan sacara intravena (ku IV) pikeun panurunan anu aya hubunganana sareng umur dina kamampuan mikir atanapi pikeun ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami