• neiyetu

Ekstrak Chamomile Ekstrak Chamomile apigenin keur loba diulik pikeun sipat anti kanker na

Ekstrak Chamomile Ekstrak Chamomile apigenin keur loba diulik pikeun sipat anti kanker na

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Ékstrak Chamomile
  • Ngaran Latin:Matricaria chamomilla L.
  • Bahan aktif:Apigenin 1,2%,2%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Rupa konéng-coklat
  • Bagian dipaké:Kembang
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpo dasar

    Ngaran Produk

    Ékstrak Chamomile

    Ngaran Latin

    Matricaria chamomilla L.

    Bahan Aktif

    Apigenin 1,2%,2%

    Métode Tés

    HPLC

    Penampilan

    Bubuk Rupa konéng-coklat

    Bagian Dipaké

    Kembang

    Fungsi

    1. Ekstrak Chamomile apigenin mangrupa polifenol, sarta mangrupa salah sahiji flavonoid kapanggih dina loba pangan dikonsumsi ku manusa.
    2. Ekstrak Chamomile apigenin keur loba diulik pikeun sipat anti kanker na.
    3. Ekstrak Chamomile apigenin apigenin boga anti radang, anti tumor, sipat anti spasmodic, sarta meta salaku antioksidan.

    Aplikasi

    1. Chamomile ekstrak apigenin dipaké dina industri pangan salaku bungbu pikeun masakan daging, sarta dipaké dina soups sarta saos.
    2. Dilarapkeun dina ubar alami, dianggo salaku diuretik ngalawan kandung kemih sareng gangguan ginjal sareng pikeun terapi ngalawan peradangan.
    3. Dilarapkeun dina widang farmasi, ekstrak siki seledri dipaké pikeun ngubaran rematik jeung asam urat boga pangaruh alus.
    4. Produk perawatan kulit sareng Aromaterapi.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah jeung bahan disadiakeun
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami