• neiyetu

Ekstrak Chokeberry anthocyanin alami sareng pigmén

Ekstrak Chokeberry anthocyanin alami sareng pigmén

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Ékstrak Chokeberry
  • Ngaran Latin:Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott
  • Bahan aktif:Ékstrak Chokeberry 10: 1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Beureum Violet Rupa Bubuk
  • Bagian dipaké:Buah
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fungsi

    1. Ekstrak Chokeberry tiasa ningkatkeun Sensasi Visual.
    2. Ekstrak Chokeberry tiasa ningkatkeun Fungsi Hati.
    3. Ekstrak Chokeberry boga aktivitas anti-oksidan.

    Aplikasi

    1. Dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, éta loba ditambahkeun kana rupa-rupa produk kaséhatan pikeun nyegah kasakit kronis atawa gejala relief tina sindrom climacteric.
    2. Dilarapkeun dina widang kosmétik, éta loba ditambahkeun kana kosmétik jeung fungsi delaying sepuh tur compacting kulit, sahingga nyieun kulit loba lemes jeung hipu.
    3. Dilarapkeun dina widang pangan, éta ditambahkeun kana rupa inuman, minuman keras jeung pangan salaku aditif dahareun hanca.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur.
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang.
    ekstrak sanyawa versatility.
    Ngolah sareng bahan anu disayogikeun Assay ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami