• neiyetu

Cobamamide VB12 Cobamamide, Adénosil Cobalamin

Cobamamide VB12 Cobamamide, Adénosil Cobalamin

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Cobamamide
  • Kimia landian:1) Adénosil Kobalamin
    2) VB12 Cobamamide
  • Nomer CAS:13870-90-1
  • EINECS:237-627-6
  • Bahan aktif:Cobamamide 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:kristalin beureum poék atawa bubuk non-kristal
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpo dasar

    Ngaran Produk

    Cobamamide

    Kimia alias

    1) Adénosil Cobalamin
    2) VB12Cobamamide

    CAS No.

    13870-90-1

    EINECS

    237-627-6

    Bahan Aktif

    Cobamamide 98%

    Métode Tés

    HPLC

    Penampilan

    kristalin beureum poék atawa bubuk non-kristal

    Fungsi

    1. Aktivitas tinggi dina bentuk koénzim.VB12 biasa kedah dirobih ku ati sateuacan dicerna sareng dianggo.Sedengkeun produk ieu miboga aktivitas biokimiawi anu luhur sarta bisa langsung dicerna sarta dimangpaatkeun dina wangun koénzim.
    2. Pangirut kuat kalawan jaringan.Éta tiasa ngahontal saraf, ati, ginjal sareng getih gancang, nyandak bagian dina sintésis asam nukléat, sareng métabolisme lemak, asam amino sareng protéin.
    3. Éféktif pikeun ngaronjatkeun fungsi hematopiietic awak.

    Aplikasi

    1.Cobamamide mangrupakeun sintétik (jieunan manusa) formulir vitamin B12.Vitamin B12 alami kapanggih dina lauk, kadaharan ti laut, susu, konéng endog jeung kéju ferméntasi.
    2. Cobamamide penting pisan pikeun ngembangkeun sél getih séhat, sél saraf, jeung protéin dina awak sarta pikeun métabolisme normal lemak jeung karbohidrat dina awak.Kurangna vitamin B12 tiasa nyababkeun anémia, masalah lambung, sareng karusakan saraf.
    3.Cobamamide ngubaran atawa nyegah kakurangan vitamin B12 sarta jenis hasilna anemia, disebut anemia pernicious.
    4.Cobamamide disadiakeun pikeun anu teu bisa nyerep vitamin alatan cacad atawa panyakit burih atawa peujit.

    Rincian bungkusan

    100 gram / Tin atanapi 1kg / Tin

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah jeung bahan disadiakeun
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami