• ieuyetu

Cobamamide VB12 Cobamamide, Adénosil Cobalamin

Cobamamide VB12 Cobamamide, Adénosil Cobalamin

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Cobamamide
  • Kimia landian:1) Adénosil Cobalamin
    2) VB12 Cobamamide
  • Nomer CAS:13870-90-1
  • EINECS:237-627-6
  • Bahan aktif:Cobamamide 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:kristalin beureum poék atawa bubuk non-kristal
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpo dasar

    Ngaran Produk

    Cobamamide

    Kimia alias

    1) Adénosil Cobalamin
    2) VB12 Cobamamide

    CAS No.

    13870-90-1

    EINECS

    237-627-6

    Bahan Aktif

    Cobamamide 98%

    Métode Tés

    HPLC

    Penampilan

    kristalin beureum poék atawa bubuk non-kristal

    Fungsi

    1. Cobamamide ogé mantuan ngajaga fungsi normal tina sistim saraf.Sistem saraf mangrupikeun pusat kontrol dina awak manusa.
    2. Cobamamide ogé mantuan pikeun ngamajukeun fungsi normal ati.
    3. Cobamamide ogé ngabantosan ngajaga kaséhatan sistem kardiovaskular sareng sistem pencernaan.

    Aplikasi

    1. Cobamamide penting pisan pikeun ngembangkeun sél getih sehat, sél saraf, jeung protéin dina awak sarta pikeun métabolisme normal lemak jeung karbohidrat dina awak.Kurangna vitamin B12 tiasa nyababkeun anémia, masalah lambung, sareng karusakan saraf.
    2.Cobamamide ngubaran atawa nyegah kakurangan vitamin B12 sarta jenis hasilna anemia, disebut anemia pernicious.
    3.Cobamamide disadiakeun pikeun anu teu bisa nyerep vitamin alatan hiji cacad atawa panyakit burih atawa peujit.

    Rincian bungkusan

    100 gram / Tin atanapi 1kg / Tin

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah jeung bahan disadiakeun
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami