• neiyetu

Ekstrak Coriolus Versicolor Ekstrak Coriolus Versicolor ngagaduhan fungsi pikeun ningkatkeun kekebalan, éta mangrupikeun ningkatkeun kekebalan anu saé.

Ekstrak Coriolus Versicolor Ekstrak Coriolus Versicolor ngagaduhan fungsi pikeun ningkatkeun kekebalan, éta mangrupikeun ningkatkeun kekebalan anu saé.

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Ékstrak Coriolus Versicolor
  • Ngaran Latin:Coriolus versicoLor (L.exFr.)Quel
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fungsi

    1. Ékstrak Coriolus Versicolorngagaduhan fungsi ningkatkeun kekebalan, éta mangrupikeun ningkatkeun kekebalan anu saé.
    2. Ékstrak Coriolus Versicolorboga fungsi ngajaga ati, repairing kasakit ati jeung necrosis ati.
    3. Coriolus Versicolor Extract owing a inhibisi pisan kuat aktivitas sél kanker.
    4. Ekstrak Coriolus Versicolor sacara efektif tiasa ngahambat formasi sareng pamekaran atherosclerotic.

    Aplikasi

    1. Dilarapkeun dina widang dahareun, kusabab nilai uptake Coriolus Versicolor Extract, beuki loba jalma mimiti dahar eta.
    2. Dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, Coriolus Versicolor Extract bisa dijieun kana tablet, granules jeung suntik, nu bisa ningkatkeun kekebalan.
    3. Dilarapkeun dina widang farmasi, Coriolus Versicolor Extract boga fungsi pikeun ngubaran sareng neraskeun bronchitis kronis.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah sareng bahan anu disayogikeun Assay ekstrak tutuwuhan.

    Inovasi, kualitas luhur sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti perusahaan urang.Prinsip-prinsip ieu ayeuna langkung ti kantos janten dasar kasuksésan urang salaku firma ukuran pertengahan anu aktip sacara internasional pikeun harga Bottom China High Quality Coriolus Versicolor Mushroom Extract, Kami parantos tulus milarian payun pikeun gawé bareng sareng prospek di sakumna lingkungan.Urang ngabayangkeun urang bisa nyugemakeun sareng anjeun.Kami ogé ngabagéakeun konsumén pikeun angkat ka unit manufaktur kami sareng mésér solusi kami.

    harga handap bubuk supa Cina,Coriolus Versicolor Ékstrak Bubuk, Kalayan kakuatan téknis anu kuat sareng alat produksi canggih, sareng jalma SMS kalayan tujuanana, mumpuni, sumanget khusus perusahaan.Usaha nyandak kalungguhan ngaliwatan ISO 9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional, sertifikasi CE EU;CCC.SGS.CQC sertifikasi produk patali séjén.Kami ngarepkeun ngaktifkeun deui sambungan perusahaan kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami