• neiyetu

Tanggung jawab sosial perusahaan (CSR)

Tanggung jawab sosial perusahaan (CSR)

Tanggung jawab sosial perusahaan (CSR)

Urang terus-terusan ngalaksanakeun tanggung jawab sosial urang ku cara anu pangsaéna.

Tanggung jawab ka Konsumén

Kami ngagunakeun sumber daya sabisa-gancang pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu diperyogikeun ku palanggan.Salaku produsén bahan baku alam jawab, urang ngajaga hubungan strategis stabil sarta langgeng jeung konsumén urang.Kami ngarepkeun kontribusi ka masarakat ngaliwatan produk urang.Hayu urang cinta alam jeung ngarasakeun hirup.

Tanggung jawab ka pagawé

SDM henteu ngan kabeungharan berharga masarakat, tapi ogé kakuatan pangrojong pangwangunan perusahaan.Unggal karyawan perusahaan penting pisan pikeun urang.Kami bakal mastikeun stabilitas pagawéan staf, diajar terus-terusan sareng kamajuan, nengetan kasehatan staf, supados staf tiasa ngurus kulawarga sareng padamelan.Karyawan ngajantenkeun urang perusahaan anu kuat.Urang hormat silih tur nyieun kamajuan babarengan.

Tanggung jawab ka Masarakat

Salaku hiji perusahaan, urang taat kana pangwangunan sustainable, nengetan deukeut nyimpen sumberdaya jeung ngajaga lingkungan alam.
Kami nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan daérah anu mundur pikeun ngabéréskeun masalah tanaga kerja sareng sumber daya, ngalatih para patani, ngembangkeun pertanian, sareng nyiptakeun panghasilan pikeun patani lokal.Kami ogé ningkatkeun investasi sareng proyék énggal pikeun ngalegaan padamelan sareng ngirangan tekanan padamelan masarakat.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami