• neiyetu

DMPS antidote logam beurat

DMPS antidote logam beurat

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:DMPS
  • Kimia landian:1) Natrium 2,3-dimercapto-1-propanasulfonat
    2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat uyah natrium
  • Nomer CAS:4076-02-2
  • EINECS:223-796-3
  • Bahan aktif:DMPS 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk bodas atanapi bodas pareum
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpo dasar

    Ngaran Produk

    DMPS

    Kimia alias

    1) Natrium 2,3-dimercapto-1-propanasulfonat
    2) 2,3-Dimercaptopropane asam sulfonat uyah natrium

    CAS No.

    4076-02-2

    EINECS

    223-796-3

    Bahan Aktif

    DMPS 98%

    Métode Tés

    HPLC

    Penampilan

    Bubuk bodas atanapi bodas pareum

    Fungsi

    1.DMPS mangrupakeun antidote logam beurat.
    2. Cai mibanda pangaruh hadé dina karacunan raksa ti DMSA sarta toxicity.It handap ogé mujarab pikeun arsén, kromium, bismut, tambaga jeung karacunan antimony.

    Aplikasi

    1. Dipaké dina industri farmasi.
    2. Dipaké dina industri produk kaséhatan.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 5kgs / drum atanapi 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah jeung bahan disadiakeun
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami