• neiyetu

Énzim

Énzim

  • Bromelain  Extract from Pineapple friut

    Ekstrak Bromelain tina nanas friut

  • Ngaran Produk:Bromelain
  • Kimia landian:Bromelain
  • Nomer CAS:37189-34-7
  • Bahan aktif:2500 GDU / g
  • Penampilan:Daya coklat lampu
  • Fungsi 1. Bromelain miboga éfék ngaronjatkeun kekebalan, ngurangan peradangan, alleviating nyeri jeung stimulating nyerna ogé mantuan jeung cardiovascular jeung sirkulasi ningkat.. 2. Protéin dina dahareun bisa dihidrolisis jadi mikro-molekul péptida atawa asam amino ku bromelain. , Ku kituna, theromelain bisa dijieun tenderizer pikeun daging, softener pikeun biskuit jeung dudung dahareun.3. Nambahkeun bromelain kana kosmétik jeung produk perawatan kulit nu ngandung protéin jeung minyak con cleanse jeung ...
  • Superoxide Dismutase     Natural antioxidant

    Superoxide Dismutase antioksidan alam

  • Ngaran Produk:Superoksida Dismutase
  • Kimia landian:SOD
  • Nomer CAS:9054-89-1
  • Bahan aktif:Superoksida Dismutase
  • Métode tés:
  • Penampilan:Bubuk konéng bulak
  • Fungsi 1. Superoxide Dismutase bisa ngabersihan radikal anion superoxide kaleuleuwihan nu dihasilkeun ku métabolik, bisa maénkeun peran slowing turun awak sepuh.2. Superoxide Dismutase tiasa sacara signifikan ningkatkeun sareng ningkatkeun fungsi imun awak manusa ngalawan Panyakit anu timbul tina radikal anion superoksida, kalebet tumor, radang, emfisema, katarak.3. Superoxide Dismutase ogé bisa nyata ngaronjatkeun jeung ningkatkeun fungsi imun awak manusa ngalawan radi anion superoxide ...
  • Papain   Extract from Papaya Fruit

    Ekstrak Papain tina Buah Papaya

  • Ngaran Produk:Papain
  • Kimia landian:Papain
  • Nomer CAS:9001-73-4
  • Bahan aktif:2000000 U/g
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Kakuatan Bodas
  • Fungsi 1.Papain diterapkeun pikeun ngahidrolisis protéin sato jeung tutuwuhan, nyieun tenderizer.2.Papain bisa jadi protéin jeung gajih kaasup produk kosmetik bisa whiten jeung kulit lemes, lighten freckles.3.Papain nyaéta lalawanan ka kanker, tumor, leukemia limfatik, baktéri jeung parasit, tubercle bacillus and inflammation.4. Papain dipaké dina sabun, agén cuci, deterjen, jeung sabun leungeun.Aplikasi 1. Papain bisa dipaké dina industri pangan: Hidrolisis molekul protéin jadi gampang absorba ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami