• neiyetu

Propil pabrik

Propil pabrik

Kamampuhan Manufaktur

Fasilitas dimodernisasi, Manajemén produksi anu ketat sareng téknik canggih ngamungkinkeun urang nyayogikeun barang anu mumpuni sareng jasa anu puas.

Ngaliwatan taun usaha, pabrik geus dilengkepan ogé:
garis produksi stainless steel.
Fasilitas konsentrasi
kolom separation kromatografi stainless steel
Sistem nyemprot sareng pengeringan
Pemurnian, pengeringan sareng bengkel bungkusan

Panalungtikan & Pangwangunan

Urang difokuskeun panalungtikan sarta pamekaran produk anyar.Dina raraga ngaronjatkeun kapasitas téknik, urang ngadegkeun hiji Panalungtikan & Development Center profésional sarta nempatkeun 10% sharing jualan kana R&D taunan.
Dumasar sumber daya manusa profésional, Kami geus ngadegkeun sauntuyan partnership koperasi jeung loba universitas sarta institutes panalungtikan.Tim R&D kami diwangun ku dokter, master sareng profésional sanés, ngabentuk pusat panalungtikan ilmiah sareng téknologi anu kuat.

Kontrol kualitas

Salaku produsén anu berpengalaman, Kami ngartos pisan yén kualitas mangrupikeun dukungan anu paling ageung pikeun palanggan kami.Kapercayaan urang ngandelkeun Sistem Kontrol Kualitas anu ketat, anu kalebet pamariksaan bahan baku, standar kaamanan penting dina sadaya tahapan prosés produksi sareng persetujuan produk réngsé.
Alat analisa canggih mangrupikeun janji kualitas sareng stabilitas produk:
LC-MC
HPLC (Kromatografi cair kinerja luhur)
Spectrophotometer UV-Katingali
Dual-panjang gelombang Flying Spot Scanning Densitometer
Spéktrofotomét nyerep atom
Kromatografi Gas


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami