• neiyetu

Ékstrak jamur

Ékstrak jamur

  • Chaga Extract  Chaga Extract is a powerful anti-oxidant and useful in fighting tumors.

    Ekstrak Chaga Ekstrak Chaga mangrupikeun anti-oksidan anu kuat sareng mangpaat dina merangan tumor.

  • Ngaran Produk:Ékstrak Chaga
  • Ngaran Latin:Inonqqus obliquus
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Chaga Ngaran Latin Inonqqus obliquus Bahan Aktif Polisakarida Metode Uji UV Penampilan Coklat konéng Bagian Bubuk Rupa Dipaké Fungsi Awak Buah 1. Ekstrak Chaga ngagaduhan sanyawa melanin anu nyerna kulit sareng rambut.2. Ekstrak Chaga mangrupikeun anti-oksidan anu kuat sareng mangpaat dina merangan tumor.3. Ekstrak Chaga tiasa nyegah tekanan darah tinggi sareng ngagentos sareng nyegah korteks alérgi.4. Ekstrak Chaga boga pangaruh ...
  • Phellinus igniarius Extract    Phellinus igniarius Extract can improve the human immune system.

    Ekstrak Phellinus igniarius Ekstrak Phellinus igniarius tiasa ningkatkeun sistem imun manusa.

  • Ngaran Produk:Ekstrak Phellinus igniarius
  • Ngaran Latin:Phellinus igniarius (L. ex Fr.) Quel.[Fomes igniarius (L.) Fr.
  • Bahan aktif:30% polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Ningkatkeun sistem imun.2. Ningkatkeun sistim imun.3. Kaséhatan Cardiovascular: (darah tinggi jeung ngurangan trombosit clumping).4. Ngajaga fungsi ati (pangobatan hépatitis kronis sareng akut).Aplikasi 1. Anti kanker, nyegah kanker deui.5.Bisa nyegah sarta ngaronjatkeun inféksi kekebalan depress.2. Bersantai nyeri, inappetence, leungitna beurat jeung kacapean kanker, ngaronjatkeun QOL.3. Paké jeung ubar anti kanker bisa buildup pangaruh anti kanker, sarta lighten efek samping tina anti ...
  • Cordyceps Extract   Cordyceps Extract strengthens and supports the Immune System.

    Ekstrak Cordyceps Ekstrak Cordyceps nguatkeun sareng ngadukung Sistem Imun.

  • Ngaran Produk:Ékstrak Cordyceps
  • Ngaran Latin:Cordyceps militaris(L.ex Fr.) Link.
  • Bahan aktif:Cordycepin
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Nguatkeun sareng ngadukung Sistem Imun.2. Promotes fungsi paru sehat sarta fungsi ginjal cageur.3. Ekstrak Cordyceps tiasa nyaluyukeun sistem imun, nurunkeun tekanan darah, mupus efek samping saatos kémoterapi, ngirangan lemak getih, anti-virus, ngajagaan paru-paru, obat kuat ginjal, nguatkeun awak manusa jsb. Aplikasi 1. Diterapkeun dina widang pangan, ekstrak bubuk cordyceps sinensis. dipaké salaku aditif dahareun ditambahkeun kana rupa-rupa produk.2. Dilarapkeun dina widang farmasi, cordyceps sinensis...
  • Lion’s Mane Mushroom Extract  Lion’s Mane Mushroom Extract can cure chronic gastricism, duodenum ulcer and other enteron diseases.

    Ekstrak Jamur Mane Singa Ekstrak Jamur Mane Singa tiasa ngubaran maag kronis, maag duodenum sareng panyakit enteron anu sanés.

  • Ngaran Produk:Ekstrak Jamur Mane Singa
  • Ngaran Latin:Poria cocos(Schw.)Ajag
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Konéng Brown Rupa Bubuk
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Inpormasi dasar 1. Ekstrak Jamur Mane Singa tiasa nyehatkeun organ, sareng tiasa ngubaran maag kronis, maag duodenum sareng panyakit enteron anu sanés.Fungsi 2. Ekstrak Jamur Mane Singa tiasa ningkatkeun sistem kekebalan jalma.3. Ekstrak Jamur Mane Singa ngandung asam lemak teu jenuh anu propitious pikeun sirkulasi getih sarta bisa ngurangan kadar kolesterol getih, ku kituna Hericium erinaceus ogé mangrupa kadaharan idéal pikeun jalma anu darah tinggi atawa jantung ...
  • Grifola Frondosa Extract    Grifola frondosa Extract can reduce human serum cholesterol, lower blood pressure and prevent hepatitis, gastric ulcer.

    Ekstrak Grifola Frondosa Ekstrak Grifola frondosa tiasa ngirangan koléstérol sérum manusa, nurunkeun tekanan darah sareng nyegah hépatitis, maag lambung.

  • Ngaran Produk:Ekstrak Grifola Frondosa
  • Ngaran Latin:Phellinus igniarius (L. ex Fr.) Quel.[Fomes igniarius (L.) Fr.
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Ningkatkeun sistim imun: bronchitis jeung asma, alergi nasal, herpes kasakit seksual jeung inféksi HIV.2. Kalawan pangaruh detoxification, nyampurkeun hépatitis viral kronis, ku kituna pikeun ngamajukeun napsu jeung mangtaun beurat.3. Ningkatkeun fungsi imun awak.4. Ningkatkeun napsu, ngamajukeun kamekaran, ngawangun kekebalan sareng ningkatkeun mémori.Aplikasi 1. Dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, éta dipaké salaku salah sahiji bahan aktif pikeun nyegah panyakit dina produk kasehatan.2...
  • Coriolus Versicolor Extract   Coriolus Versicolor Extract has the function of improving immunity, it is a good immune enhance.

    Ekstrak Coriolus Versicolor Ekstrak Coriolus Versicolor ngagaduhan fungsi pikeun ningkatkeun kekebalan, éta mangrupikeun ningkatkeun kekebalan anu saé.

  • Ngaran Produk:Ékstrak Coriolus Versicolor
  • Ngaran Latin:Coriolus versicoLor (L.exFr.)Quel
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Coriolus Versicolor Extract boga fungsi pikeun ngaronjatkeun kekebalan, eta mangrupakeun imun alus ningkatkeun.2. Ekstrak Coriolus Versicolor boga fungsi ngajaga ati, ngalereskeun panyakit ati jeung nekrosis ati.3. Coriolus Versicolor Extract owing a inhibisi pisan kuat aktivitas sél kanker.4. Ekstrak Coriolus Versicolor sacara efektif tiasa ngahambat formasi sareng pamekaran atherosclerotic.Aplikasi 1. Dilarapkeun dina widang pangan, kusabab ekstrak Coriolus Versicolor upt ...
  • Shiitake Mushroom Extract   Shiitake Mushroom Extract Enhance immunoregulation, promotes metabolism.

    Ekstrak Jamur Shiitake Ekstrak Jamur Shiitake Ningkatkeun immunoregulation, ngamajukeun métabolisme.

  • Ngaran Produk:Ekstrak Jamur Shiitake
  • Ngaran Latin:Lentinus edodes (Berk.)sing
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Ningkatkeun immunoregulation, promotes métabolisme.2. Ekstrak Ganoderma lucidum tiasa manjangkeun umur sareng anti sepuh, ningkatkeun perawatan kulit.3. Dipaké pikeun ngaleungitkeun kahariwang, anti kacapean, anti insomnia, anti amnesia, ningkatkeun bobo.4. Anti tumor jeung anti radiasi, ngahambat tumuwuhna tumor, nyegah kanceuh postoperative.Aplikasi 1. Ekstrak Jamur Shiitake ogé ngandung RNA untaian ganda, tiasa ngainduksi interferon, kalayan kamampuan anti virus.Ekstrak Shiitake gaduh agrégasi anti trombosit.2...
  • Oyster Mushroom Extract     Immune adjustment: strengthen immune system, enhance physical defense.

    Ekstrak Jamur Tiram Penyesuaian kekebalan: nguatkeun sistem imun, ningkatkeun pertahanan fisik.

  • Ngaran Produk:Ékstrak supa tiram
  • Ngaran Latin:Pleurotus ostreatus(Fr.)Kummer
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Konéng Brown Rupa Bubuk
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Penyesuaian kekebalan: nguatkeun sistem imun, ningkatkeun pertahanan fisik.. 2. Ningkatkeun sistem sirkulasi: nurunkeun koléstérol, ngaleupaskeun hipertensi, sareng ngirangan tekanan darah.3. Ngahambat oksidasi super lipid mémbran.4. Mangpaat pikeun diabetes, maag lambung, maag duodenal Aplikasi 1. Ekstrak Jamur Tiram dipaké dina ubar tradisional Cina pikeun ngarojong fungsi jantung normal, tekanan darah normal, sarta sare wengi restful.2. Ekstrak Jamur Tiram tiasa ningkatkeun métabolisme ...
  • Agaricus Blazei Extract    Agaricus Blazei Extract improve the immune system.

    Ekstrak Agaricus Blazei Ékstrak Agaricus Blazei ningkatkeun sistem imun.

  • Ngaran Produk:Ekstrak Phellinus igniarius
  • Ngaran Latin:Phellinus igniarius (L. ex Fr.) Quel.[Fomes igniarius (L.) Fr.
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Ningkatkeun sistem imun.2. Ningkatkeun sistim imun.3. Kaséhatan Cardiovascular: (darah tinggi jeung ngurangan trombosit clumping).4. Ngajaga fungsi ati (pangobatan hépatitis kronis sareng akut).Aplikasi 1. Dina farmasi, salaku bahan baku ubar pikeun anti tumor, anti kanker jeung nyegah cardiovascular.2. Dina industri kaséhatan, salaku bahan baku produk pikeun benefiting burih, ningkatkeun énergi jeung boosting kekebalan.Rincian bungkusan Kertas-drum sareng dua kantong plastik dina ...
  • Grifola frondosa Extract  Grifola frondosa Extract Can improve the immune system

    Ekstrak Grifola frondosa Ekstrak Grifola frondosa Bisa ningkatkeun sistem imun

  • Ngaran Produk:Ekstrak Grifola frondosa
  • Ngaran Latin:Grifola frondosa
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Ekstrak Grifola frondosa boga pangaruh dina pencegahan anemia scurvy.. 2. Ekstrak Grifola frondosa boga inhibisi hipertensi sarta pangaruh obesitas.3. Ekstrak Grifola frondosa boga fungsi nolak kanker, tumor, HIV jeung AIDS.4. Ekstrak Grifola frondosa bisa nyegah arteriosclerosis sarta lumangsungna trombosis cerebral.Aplikasi 1. Ekstrak Grifola frondosa tiasa ngirangan koléstérol sérum manusa, nurunkeun tekanan darah sareng nyegah hépatitis, maag lambung.2. Grifola ti ...
  • Poria cocos Extract   Poria cocos Extract can promote the functional recovery of the human immunity ststem.

    Ekstrak Poria cocos Ekstrak Poria cocos tiasa ngamajukeun pamulihan fungsi tina ststem kekebalan manusa.

  • Ngaran Produk:Ekstrak Poria cocos
  • Ngaran Latin:Poria cocos(Schw.)Ajag
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Konéng Brown Rupa Bubuk
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Fungsi 1. Ekstrak Poria cocos tiasa ngamajukeun pamulihan fungsional tina ststem kekebalan manusa.2. Ekstrak Poria cocos gaduh pangaruh antiviral sareng anti kanker teu langsung sareng ngirangan efek samping radiasi sareng kémoterapi.3. Ekstrak Poria cocos tiasa ngajaga ati, nurunkeun énzim (CPT), manjangkeun umur, nenangkeun saraf, nguatkeun burih, ningkatkeun penampilan sareng sajabana.Aplikasi 1. Dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, éta dipaké salaku salah sahiji bahan aktif pikeun nyegah panyakit di ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami