• neiyetu

Monomer ekstrak herbal

Monomer ekstrak herbal

  • Xanthohumol    Extract from Hops, Brown green or Brown Yellow power ,  3% Xanthohumol ,5%Xanthohumol  Test by HPLC

    Ekstrak Xanthohumol tina Hops, Coklat héjo atanapi Coklat Konéng kakuatan, 3% Xanthohumol, 5% Xanthohumol Test ku HPLC

  • Ngaran Produk:Xanthohumol
  • Nomer CAS:6754-58-1
  • Ngaran Latin:Humulus lupulus Linn.
  • Bahan aktif:Xanthohumol 3%, 5%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Héjo-coklat nepi ka Konéng-coklat bubuk halus
  • Bagian dipaké:Kembang
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Xanthohumol No CAS 6754-58-1 Ngaran Latin Humulus lupulus Linn.Bahan Aktif Xanthohumol 3%, 5% Métode Uji HPLC Penampilan Héjo-coklat nepi ka Konéng-coklat Rupa Bubuk Bagian Dipaké Kembang Fungsi 1. Xanthohumol mangpaat pikeun insomnia jeung nervousness.2. Xanthohumol berharga salaku rojongan pikeun sistim saraf.3. Xanthohumol merangsang napsu, ngaleungitkeun kembung, sareng ngaleungitkeun keram peujit.4. Xanthohumol tiasa ...
  • Phosphatidylesrine

    Fosfatidilésrin

  • Ngaran Produk:Fosfatidilésrin
  • Kimia landian:Fosfatidilésrin
  • Nomer CAS:51446-62-9
  • Bahan aktif:Fosfatidilésrin 20%, 50%, 70%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Lampu Konéng ka Brown konéng Bubuk
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Phosphatidylesrine Kimia landian Phosphatidylesrine CAS No.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur ngaropéa ...
  • Phytoceramides

    Phytoceramides

  • Ngaran Produk:Phytoceramides
  • Kimia landian:Phytoceramides
  • Nomer CAS:104404-17-3
  • Bahan aktif:Phytoceramides 5%, 10%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Konéng Lampu
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Phytoceramides Kimia alias Phytoceramides No CAS 104404-17-3 Bahan Aktif Phytoceramides 5%, 10% Métode Uji HPLC Panémbong Lampu Konéng Bubuk Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Palayanan kami Pasokan ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi khusus ekstrak a...
  • Luteolin   Luteolin 98% Test by HPLC

    Luteolin Luteolin 98% Test ku HPLC

  • Ngaran Produk:Luteolin
  • Nomer CAS:491-70-3
  • Bahan aktif:Luteolin 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk konéng bulak
  • Bagian dipaké:Ramuan
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Luteolin CAS No.. 491-70-3 Bahan Aktif Luteolin 98% Métode Uji HPLC Penampilan Bubuk konéng Bulak Bagian Dipaké Herb Fungsi 1. Luteolin boga fungsi anti radang, anti mikroba jeung anti virus.2. Luteolin boga pangaruh anti tumor.Utamana gaduh inhibisi anu hadé pikeun kanker prostat sareng kanker payudara.3. Luteolin boga fungsi relaxating sarta ngajaga vascular 4. Luteolin bisa ngurangan tingkat hépati ...
  • Ferulic acid  100% pure natural ingredient

    Asam Ferulic 100% bahan alami murni

  • Ngaran Produk:asam Ferulic
  • Nomer CAS:1135-24-6
  • Ngaran Latin:Oryza Sativa
  • Bahan aktif:asam Ferulic 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bodas atanapi Pareum-Bodas Bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:dedak
  • Fungsi 1. Asam Ferulic boga fungsi enhancing awak manusa motilitas spérma jeung mobilitas.2. asam Ferulic bisa ngahambat thrombosis, viskositas getih handap, dina raraga ngaronjatkeun microcirculation otak, éta bisa dipaké pikeun curing ischemia palsy.3. asam Ferulic bisa dipaké pikeun antioksidan, radikal bébas jelas, sél pelindung, nampung fungsi imun awak.Aplikasi 1. Dilarapkeun dina widang Pharmaceutical, bubuk asam ferulic utamana dipaké pikeun anti baktéri, anti radang, anti tumor andanti- ...
  • Lycopene     Natural Tomato Extract,Antioxidant Lycopene

    Lycopene Ékstrak Tomat Alami, Antioksidan Lycopene

  • Ngaran Produk:Lycopene
  • Ngaran Latin:1. Lycopersicon esculentum Mill.
  • Nomer CAS:502-65-8
  • EINECS:207-949-1
  • Bahan aktif:1) 5% Lycopene
    2) 10% Lycopene
    3) 98% Lycopene
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Beureum Poék
  • Bagian dipaké:Buah
  • Fungsi 1.Helping pikeun ngaronjatkeun kualitas spérma, ngurangan résiko infertility.2. Protection of cardiovascular.3. Radiasi anti-ultraviolét.4. mutagenesis suprési.5. Anti sepuh sareng ningkatkeun kekebalan.6. Ngaronjatkeun alergi kulit.7. Pencegahan osteoporosis, nurunkeun tekanan darah, ngurangan latihan ngainduksi asma.8. Nyegah sarta ngaronjatkeun hyperplasia prostatic, prostatitis sarta panyakit urological lianna.Aplikasi 1.Applied dina widang dahareun, éta utamana dipaké salaku aditif dahareun ...
  • Puerarin   Kudzu Root Extract Puerarin 98% Test by HPLC

    Puerarin Kudzu Root Extract Puerarin 98% Test ku HPLC

  • Ngaran Produk:Puerarin
  • Nomer CAS:3681-99-0
  • Ngaran Latin:Pueraria lobata (Willd.) Ohwi
  • Bahan aktif:Puerarin 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus bodas
  • Bagian dipaké:Akar
  • Fungsi 1. Ngubaran angina teu stabil.2. Janten mujarab pikeun ngubaran pireu ngadadak sadaya kelompok umur.3. Nurunkeun tekanan darah dibarengan ku ubar barat.4. Nyegah sarta nolak kangker.5. Ngurangan résiko panyakit kardiovaskular.Aplikasi 1. Dina widang pangan, puraria isoflavones bisa dipaké dina pangan jeung produk kaséhatan, pikeun nurunkeun tekanan darah jeung getih-gajih.2. Dina widang farmasi, puraria isoflavones loba dipaké dina biopharmaceuticals jeung API agén sistem cardiovascular di ...
  • Polydatin  Extract from Knotweed Root,98% Polydatin Test by HPLC

    Ekstrak Polydatin tina Knotweed Root, 98% Polydatin Test ku HPLC

  • Ngaran Produk:Polydatin
  • Nomer CAS:27208-80-6
  • Ngaran Latin:Polygonum cuspidatum Sieb.et Zucc.
  • Bahan aktif:Polidatin 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Pareum-Bodas
  • Bagian dipaké:Akar
  • Fungsi 1. Polydatin mangrupakeun jenis antioksidan, boga fungsi delaying sepuh sarta resisting kacapean.2. Polydatin tiasa nangkep proliferasi sél jahat, anu bakal nyegah rematik sareng panyakit sanés.. 3. Polydatin ngagaduhan fungsi nyaluyukeun koléstérol sareng ngirangan résiko panyakit kardiovaskular.Aplikasi 1. Dilarapkeun dina widang farmasi, éta sering dianggo salaku suplement ubar atanapi bahan OTCS sareng gaduh khasiat anu hadé pikeun pengobatan kanker sareng kardio ...
  • C3G   C3G is a Natural anthocyanins

    C3G C3G mangrupikeun anthocyanin alami

  • Ngaran Produk:C3G
  • Nomer CAS:7084-24-4
  • Ngaran Latin:Béas Hideung
  • Bahan aktif:C3G 35%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Poék-Violet bubuk halus
  • Bagian dipaké:Friut
  • Fungsi 1. C3G dipaké pikeun nyegah osteoporosis.2. C3G bisa ngurangan aktivitas énzim pangoksidasi.3. C3G bakal nurunkeun koléstérol sareng ngirangan résiko panyakit kardiovaskular.Aplikasi 1. Dilarapkeun dina widang pangan, ekstrak kedele hideung ditambahkeun salaku aditif dahareun hanca.2. Dilarapkeun dina widang kosmétik, ekstrak kedele hideung loba ditambahkeun kana kosmétik.3. Dilarapkeun dina widang farmasi, ekstrak kedele hideung utamana dipaké salaku bahan baku.Bungkusan Rincian Kertas-drum sareng dua pl ...
  • Cycloastragenol    Extract from Astragalus, Cycloastragenol  5% ,10%,98% Test by HPLC

    Ekstrak Cycloastragenol tina Astragalus, Cycloastragenol 5%, 10%, 98% Uji ku HPLC

  • Ngaran Produk:Cycloastragenol
  • Nomer CAS:84605-18-5
  • Ngaran Latin:Astragalus membranaceus (Fisch.) Bge.
  • Bahan aktif:Sikloastragenol 5%, 10%, 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Bodas
  • Bagian dipaké:Akar
  • Fungsi 1. Cycloastragenol boga pangaruh dina relieving stresses sarta ngajaga awak tina rupa stresses, kaasup stress fisik, mental, atawa emosi.2. Cycloastragenol boga fungsi ningkatkeun kekebalan, ngajaga awak tina panyakit.3. Cycloastragenol boga fungsi ningkatkeun kekebalan, ngajaga awak tina kasakit ngandung antioksidan, nu ngajaga sél ngalawan karuksakan disababkeun ku radikal bébas.4. Cycloastragenol dianggo pikeun ngajaga sareng ngadukung sistem imun ...
  • Astragaloside  Extract from Astragalus Root

    Ekstrak Astragaloside tina Akar Astragalus

  • Ngaran Produk:Astragaloside
  • Nomer CAS:84687-43-4
  • Ngaran Latin:Astragalus membranaceus (Fisch.) Bge.
  • Bahan aktif:Astragaloside 5%, 10%, 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Bodas
  • Bagian dipaké:Akar
  • Fungsi 1. Astragaloside ngaleungitkeun setrés sareng ngajagi awak tina rupa-rupa setrés, kalebet setrés fisik, mental, atanapi émosional.2. Astragaloside tiasa ningkatkeun kekebalan, ngajaga awak tina panyakit sapertos kanker sareng diabetes.3. Astragaloside ngandung antioksidan, nu ngajaga sél ngalawan karuksakan disababkeun ku radikal bébas.Aplikasi 1. Kaséhatan: Astragaloside utamana dipaké salaku bahan baku pikeun ngajaga awak tina kasakit kayaning kanker sarta diabetes.2. Industri pangan...
  • Curcumin       Curcumin  95% Test by HPLC, Extract from Turmeric Root

    Curcumin Curcumin 95% Test ku HPLC, Ékstrak tina Turmeric Akar

  • Ngaran Produk:Curcumin
  • Nomer CAS:458-37-7
  • Ngaran Latin:Curcuma longa L.
  • Bahan aktif:Curcumin 95%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk Bodas
  • Bagian dipaké:Akar
  • Fungsi 1. Curcumin bisa anti kanker, nahan proliferasi sél kanker.2. Curcumin bisa anti oksidasi, ngajaga ati.3. Curcumin bisa ngurangan tingkat gajih getih, nurunkeun kolesterol sarta lemak nétral dina getih, nyegah akumulasi gajih.4. Curcumin bisa meta salaku colorant alus, pangawét dahareun jeung agén rasa jeung rasa seukeut Aplikasi 1. Curcumin dipaké dina widang farmasi tina épék Anti radang.2. Curcumin dipaké dina industri pangan salaku aditif ngawarnaan dina mustard, kéju, beve ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami