• neiyetu

L-5 Methyltetrahydrofolate Kalsium

L-5 Methyltetrahydrofolate Kalsium

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:L-5-Methyltetrahydrofolate Kalsium
  • Kimia landian:Nutrifolin
  • Nomer CAS:151533-22-1
  • Bahan aktif:L-5-Methyltetrahydrofolate Kalsium 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk kristalin konéng bulak
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fungsi

    1.utamana pikeun antagonis asam folat (kayaning methotrexate, pyrimethamine, bénzil cefalexin na trimethoprim) ubar keur nengtremkeun, ayeuna teh biasana dipaké pikeun pencegahan dosis methotrexate atawa perlakuan overdose disababkeun épék toksik parna.
    2. asam folat pengobatan kasakit handap, kayaning diare radang jeung kurang gizi protéin-énergi (nutrisi goréng), kakandungan atawa infancy anemia megaloblastic disababkeun ku goréng.
    3. salaku terapi adjuvant pikeun kanker titik, kanker rectal.
    4. digabungkeun jeung 5-FU jeung pengobatan tumor saluran pencernaan atawa tumor sénsitip 5-FU séjén.CF-dosis tinggi dipaké ditéang jeung 5-FU (LF), program dasar ayeuna pengobatan kanker titik sarta rectal.
    5. pikeun barudak kalawan leukemia, lymphoma, sarta osteosarcoma, kayaning perlakuan MTX dosis tinggi nalika rescued.

    Aplikasi

    1. Uyah kalsium asam L-5-methyltetrahydrofolic anu kagolong kana grup vitamin folat (Vitamin B9, Folacin).
    2. Ieu mangrupakeun bentuk coenzymated asam folat jeung alternatif leuwih bioavailable dina suplemén dietary.

    Rincian bungkusan

    100 gram / Kantong atanapi 1kg / Kantong

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah jeung bahan disadiakeun
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami