• neiyetu

Luteolin Luteolin 98% Test ku HPLC

Luteolin Luteolin 98% Test ku HPLC

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Luteolin
  • Nomer CAS:491-70-3
  • Bahan aktif:Luteolin 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk konéng bulak
  • Bagian dipaké:Ramuan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpo dasar

    Ngaran Produk

    Luteolin

    CAS No.

    491-70-3

    Bahan Aktif

    Luteolin 98%

    Métode Tés

    HPLC

    Penampilan

    Bubuk konéng bulak

    Bagian Dipaké

    Ramuan

    Fungsi

    1. Luteolin boga fungsi anti radang, anti mikroba jeung anti virus.
    2. Luteolin boga pangaruh anti tumor.Utamana gaduh inhibisi anu hadé pikeun kanker prostat sareng kanker payudara.
    3. Luteolin boga fungsi relaxating sarta ngajaga vascular
    4. Luteolin tiasa ngirangan tingkat fibrosis hépatik sareng ngajaga sél ati tina karusakan.

    Aplikasi

    1. Dilarapkeun dina widang dahareun, Luteolin mindeng dipaké salaku aditif dahareun.
    2. Dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, Luteolin dijieun kana capsules jeung fungsi vasodilator.
    3. Dilarapkeun dina widang farmasi, Luteolin tiasa maénkeun peran peradangan.
    4. Dilarapkeun dina widang kosmetik, Luteolin sering dilakukeun kana produk kaleungitan beurat.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang;
    ekstrak sanyawa versatility;
    Ngolah jeung bahan disadiakeun
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami