• neiyetu

Fungsi Pterostilbene

Fungsi Pterostilbene

Pterostilbenesalaku zat penting nu anyar kapanggih, boga pangaruh kaséhatan positif dina awak manusa sarta loba dipaké dina sagala rupa widang.Kedokteran, kadaharan, widang kosmetik boga inohong na.

1, Antioksidan.Radikal bébas aya dimana-mana, boh dina awak boh ti luar.Radikal bébas tiasa nyababkeun sagala jinis karusakan kana awak urang nalika ngaleuwihan jumlah anu tangtu.Radikal bébas dina hawa bakal langsung nyerang kulit, ngarebut éléktron tina sél kulit, ngajadikeun kulit leungit élastisitas, sepuh kasar ngahasilkeun wrinkles, sarta nganyenyerikeun hate karuksakan oksidatif kulit.Rosewood astragalus gaduh pangaruh antioksidan anu saé.

2, Nolak sinar ultraviolét.Sél fibroblast mencit anu dirawat kalayan pterostilbene sareng anu henteu dirawat disinariasi ku sinar ultraviolét masing-masing, sareng kamampuan pterostilbene pikeun nolak sinar ultraviolét dicandak ku ngadeteksi kagiatan sél fibroblast.

3, Ngahambat mélanin.Rosewood astragalus miboga kamampuh kuat pikeun ngahambat Melanin, komo leuwih ti glabridin nu, katelah "whitening emas", sarta miboga éfék panyabutan freckle kacida mujarab.

4. Pangaruh anti radang.Aya sababaraha énzim anu ngarusak dina awak manusa, sapertos elastase sareng kolagén, anu tiasa ngancurkeun struktur kulit sareng ngajantenkeun kulit longgar sareng sepuh.Sandalwood astragalus boga pangabisa inhibitory ganda, sakaligus ngahambat dua rupa énzim destructive.

5. Anti saccharification.Dina widang réaksi kulit saccharification, nyaéta ngarujuk kana métabolisme kulit kusabab teuing slow, ngabalukarkeun teuing ngurangan akumulasi gula, gula gampang meta jeung kolagén jeung elastin dina kulit, ngabentuk teu bisa balik coklat glikosilasi produk ahir (anu), nyieun kolagén jeung denaturasi protéin elastis, crosslinking, wrinkles kulit, jadi konéng poék kasar.Rosewood astragalus bisa ngurangan eusi crosslinking protéin, ngahambat réaksi glikosilasi, ngurangan produksi AGEs, ngahontal efek nyoplokkeun konéng sarta anti sepuh.

 

logo

Email:sales7@ie-extract.com
Telepon: 86-29-88896121 -808
Alamat: Blok Moca 6, Gaoke Shangdu,
Jalan Zhangba 5, Xi'an Hi-tech
Zona Pangembangan, Xi'an Cina

waktos pos: Méi-30-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami