• neiyetu

Nyokot karéta express gizi tepat, dahareun kaséhatan bakal asup ka jaman individuation

Nyokot karéta express gizi tepat, dahareun kaséhatan bakal asup ka jaman individuation

Nutrisi precision, ogé katelah nutrisi pribadi, mangrupikeun nutrisi sareng solusi kaséhatan anu paling cocog pikeun populasi umum, sub-kaséhatan bahkan pasien kronis.Éta mangrupikeun mode intervensi gizi anu dipersonalisasi kalayan akurasi pikeun métabolisme, régulasi sél sareng gén.Peran na utamana dina kasakit saméméhna, tapi ogé dina sakabéh prosés, campur gizi pribadi, pengobatan "kasakit" jeung cageur panyakit, ku kituna leuwih jalma kalawan sub-kaséhatan sarta panyakit kronis bisa ngarasakeun hirup cageur.Dina taun-taun ayeuna, kalayan kamajuan téknologi munculna sapertos génomics, data ageung sareng intelijen buatan, pamekaran nutrisi presisi parantos diwanohkeun, anu ogé hartosna yén jaman nutrisi pribadi dahareun kaséhatan bakal datang.

Sajumlah perusahaan nutrisi parantos ngaluncurkeun produk nutrisi anu dipersonalisasi, anu ngajantenkeun konsumen ngarasa yén aranjeunna gaduh hak mutuskeun produk.Nutrisi asalna mangrupa produk pisan pribadi, sarta kabutuhan unggal urang béda.Ieu bisa hartosna yén modél gizi "hiji ukuran fits sadayana" laun bakal turun.
Pasar nutrisi pribadi tiasa dibagi kana sababaraha daérah kaséhatan indikatif, kalebet kaséhatan pencernaan sareng imun, kaséhatan jantung, kaséhatan tulang sareng sendi, kaséhatan kognitif sareng kaséhatan kageulisan.Produk gizi pribadi, béda ti produk gizi tradisional, utamana reflected dina aspék handap: kahiji, jumlah badag informasi individu kudu dikumpulkeun, lajeng assessment gizi individu kudu dilaksanakeun, sarta tungtungna produk gizi (saran atawa jasa) kedah. dihasilkeun.Ayeuna, seueur perusahaan anu khusus dina nutrisi pribadi atanapi sababaraha perusahaan kaséhatan ageung parantos ngamimitian padamelan nutrisi presisi.Sanajan fokus produk unggal parusahaan béda, tujuanana pikeun ngalayanan konsumén leuwih akurat.
Perusahaan nutrisi pribadi di pasar asing muncul sateuacana, seueur perusahaan ogé tumbuh, sareng sababaraha perusahaan ngagaduhan modél produk anu kawilang dewasa.Nanging, perusahaan nutrisi pribadi domestik aya dina tahap awal ngamimitian, perenah sareng integrasi.

Pasar nutrisi Cina mangrupikeun jajan anu ageung.Nyokot karéta express gizi tepat, dahareun kaséhatan bakal asup ka jaman personalization.Sanaos poténsi nutrisi pribadi ageung, sadayana nyarioskeun kumaha usaha tiasa ngagunakeun kasempetan anu diciptakeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.Tapi ayeuna, nutrisi pribadi henteu acan nalukkeun masarakat sareng henteu acan lebet kana pasar mainstream.Kami henteu tiasa ngahindarkeun pamikiran, naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun nutrisi pribadi ngalangkungan pengepungan pasar alit sareng kéngingkeun nikmat pasar massal?Ningkatkeun kasadaran konsumen, atanapi ngarobih undang-undang sareng kawijakan, metode ieu tiasa nguntungkeun industri kaséhatan, tapi tina sudut pandang pamekaran usaha sorangan, masih aya deui masalah anu pantes pikeun dipikiran sareng eksplorasi.


waktos pos: Jun-04-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami