• neiyetu

Naon Polydatin

Naon Polydatin

Polydatin

Polydatin, ogé katelah buta knotweed glucoside, spruce glucoside anyar, resveratrol glucoside, sasari tina tutuwuhan polygonaceae knotweed (PolygonumcuspidatumSieb. EtZucc) rhizome garing sarta root, mangrupakeun jenis bahan aktif alam.Sipat fisik sareng kimia Bubuk kristalin sapertos jarum bodas.Leyur dina métanol, étanol, rada leyur dina cai, étil asetat.

Pangaruh farmakologis

1.Polydatinboga fungsi dispelling angin jeung dampness, dispersing getih stasis, settling nyeri, relieving batuk jeung resolving phlegm, jsb Pangaruh utamana ngawengku artralgia, jaundice panas lumpy, amenorrhea, lump, seuneu jeung cai, tatu, carbunsis, batuk jeung phlegm.

2. Cai mibanda fungsi jantung kuat dilating pembuluh darah, inhibiting aggregation trombosit, ngatur lipid getih, relieving batuk jeung asma, dispelling angin jeung benefiting dampness, dispersing stasis getih, antiviral jeung anti tumor.

3. Polydatingaduh pangaruh antibakteri anu kuat dina tinea beureum jero sareng tinea intertoe, anu nyababkeun tinea enstatite sareng tinea khanicolor.4. Dina aplikasi klinis, ekstrak na boga pangaruh antibakteri signifikan dina fungi klinis pathogenic, sarta sanyawa na boga pangaruh signifikan dina panyalindungan ati.

 

logo

 

Email:sales7@ie-extract.com
Telepon: 86-29-88896121 -808
Alamat: Blok Moca 6, Gaoke Shangdu,
Jalan Zhangba 5, Xi'an Hi-tech
Zona Pangembangan, Xi'an Cina

waktos pos: Jun-09-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami