• neiyetu

Naon theanine L-Theanine

Naon theanine L-Theanine

L-Téanina, ogé katelah L-gamma-glutamine sareng N-propil glutamin, nyaéta analog asam amino tina asam amino proteogenik L-glutamat sareng L-glutamine sareng kapanggih utamina dina spésiés tutuwuhan sareng jamur khusus.L-téanina, asam amino kapanggih dina daun tea héjo, geus ditémbongkeun ngamajukeun rélaxasi sarta alertness.Éta ngagabungkeun rélaxasi waspada sareng konsentrasi tenang, bahan anu dipikaresep ku anu milari ngaoptimalkeun fungsi kognitif sareng ngirangan setrés.

Ayeuna, mékanisme tinaL-téaninageus kawilang jelas:

① Métabolisme glukolipid diatur ku insulin sareng AMPK (kinase protéin aktif AMP) sareng jalur sinyal hilirna;

② Ku bersaing jeung reséptor glutamat pikeun ngahambat neurotoxicity disababkeun ku ngaronjat konsentrasi glutamat, pangaruh neuroprotective;

③ Ningkatkeun bobo sareng ngatur wanda ku cara ningkatkeun α -brainwave sareng ngirangan β -brainwave;

④ Ngahambat tumuwuhna sarta metastasis sél tumor ku handap-ngatur babandingan Bcl-2 / Bax protéin (apoptosis suppressor gén / apoptosis gén promoter);

(5) Protéin Caspase-3 tiasa ngajaga sél normal ku antioksidan sareng ngahambat apoptosis.

 

logo

Email:sales7@ie-extract.com
Telepon: 86-29-88896121 -808
Alamat: Blok Moca 6, Gaoke Shangdu,
Jalan Zhangba 5, Xi'an Hi-tech
Zona Pangembangan, Xi'an Cina

waktos pos: Méi-30-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami