• neiyetu

Produk

Produk

  • Blumea Balsamifera Extract , used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Blumea Balsamifera, dipaké pikeun Penjualan inventaris Suplemen Alami

  • Ngaran Produk:Ekstrak Blumea Balsamifera
  • Ngaran Latin:Blumea balsamifera (L.) DC
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk Héjo-Coklat
  • Bagian dipaké:Daun sirung
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Blumea Balsamifera Ngaran Latin Blumea balsamifera(L.)DC Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Penampilan Bubuk Héjo-Coklat Bagian Digunakeun Daun Batang Fungsi 1.Anti jamur, Anti diare, 2.Anti gastralgia, Aktivitas anti-tumor, 3.Anti-spasmodic 4.Anti-urolithiasis Bungkusan Rincian: Kertas-drum jeung dua plastik-kantong jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina d ...
  • Peppermint Extract , used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Pepermin, dipaké pikeun Suplemén Alami. Penjualan inventaris Bulk

  • Ngaran Produk:Ékstrak Pepermin
  • Ngaran Latin:Mentha Pipperita
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk Héjo-Coklat
  • Bagian dipaké:Daun sirung
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Peppermint Ngaran Latin Mentha Pipperita Bahan Aktif 10: 1 Métode Uji TLC Penampilan Héjo-Brown Bubuk Bagian Dipaké Daun Batang Fungsi 1.Efék anti-oksidan.2.Epektip anti dyspepsia;épék 3.Anti trombosit;épék 4.Anti-viral;épék 5.Anti-jamur;Rincian bungkusan: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina ...
  • kelp Extract, Lower price,we can offer free sample,contact us Now!

    Ekstrak kelp, harga anu langkung handap, urang tiasa nawiskeun sampel gratis, hubungi kami Ayeuna!

  • Ngaran Produk:ekstrak kelp
  • Ngaran Latin:Laminaria japonica
  • Bahan aktif:30% polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Bubuk Héjo-Coklat
  • Bagian dipaké:Sakabeh jamu
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Kelp Ekstrak Ngaran Latin Laminaria japonica Bahan Aktif 30% polisakarida Metode Uji UV Penampilan Bubuk Héjo-Brown Bagian Dipaké Sakabeh ramuan Fungsi 1. Pangaruh anti kanker kuat.2. Hiji suplement dietary idéal mibanda sipat antioksidan kuat.3. pangaruh leungitna beurat atra.4. Ningkatkeun kekebalan Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun handapeun sumur ...
  • Okra Extract, used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Okra, dipaké pikeun Penjualan inventory Suplemen Alami

  • Ngaran Produk:Ékstrak Okra
  • Ngaran Latin:Abelmoschus manihot (Linn.) Medicus
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk Héjo-Coklat
  • Bagian dipaké:Friut
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Okra Ekstrak Ngaran Latin Abelmoschus manihot (Linn.) Bahan Aktif Medicus 10: 1 Métode Uji TLC Panémbong Héjo-Brown Bubuk Bagian Dipaké Friut Fungsi 1.Okra Ekstrak Bubuk manglaku ka prostatitis, lemah seksual jalu, gangguan éndokrin.2.Okra Ekstrak Bubuk Ningkatkeun jalu seksual, anti kacapean.3.Okra Ekstrak Bubuk bisa nyegah kanker bowel jeung kabebeng.4.Okra Ekstrak Bubuk tiasa ngajaga ati, ragrag anjeunna ...
  • Lemon Balm Extract  used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Lemon Balm dipaké pikeun Supplement.Bulk inventory jualan alam

  • Ngaran Produk:Ékstrak Lemon Balm
  • Ngaran Latin:Melissa officinalis L
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk konéng-coklat
  • Bagian dipaké:Daun
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Lemon Balm Ngaran Latin Melissa officinalis L Bahan Aktif 10: 1 Métode Uji TLC Penampilan Konéng-coklat Bubuk Bagian Dipaké Daun Fungsi 1. Sedative hampang, setrés (kahariwang) réduksi jeung napsu improvment.2. Modulate pikeun mood sareng paningkatan kognitif ogé bantosan bobo.3. Ngaleungitkeun nyeri, kalebet nyeri haid, nyeri sirah sareng nyeri huntu.4. Antioksidan jeung aktivitas antitumor.5. Antimikroba, a...
  • D-Chiro-Inositol  wholesale for sale

    D-Chiro-Inositol borongan pikeun diobral

  • Ngaran Produk:D-Chiro-Inositol
  • Kimia landian:D-Chiro-Inositol
  • Nomer CAS:643-12-9
  • Bahan aktif:D-Chiro-Inositol 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Kristal bodas atanapi pareum-bodas atanapi bubuk kristalin
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk D-Chiro-Inositol Kimia alias D-Chiro-Inositol CAS No. API, inositol bisa dipaké pikeun ngahasilkeun tablet inositol, inositol nikotinate, trigliserida, jsb pikeun ngubaran hépatitis, Sirosis, ati lemak jeung hypercholesterolemia dina getih.2. Salaku gizi...
  • Reishi Extract, Lower price,we can offer free sample

    Ekstrak Reishi, harga Handap, urang tiasa nawiskeun sampel gratis

  • Ngaran Produk:Ekstrak Reishi
  • Ngaran Latin:Ganoderma Lucidum Karst.
  • Bahan aktif:50% polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Bubuk coklat
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Reishi Extract Ngaran Latin Ganoderma Lucidum Karst.Bahan Aktif 50% Polisakarida Tés Métode UV Panémbong Brown Bubuk Bagian Dipaké Fungsi Fruitbody 1. Ekstrak Reishi boga anti tumor signifikan jeung pangaruh stimulating imun, aya fungsi imun sejen tur sipat antioksidan.2. Ekstrak Reishi tiasa ngamodulasi sistem imun tina seueur komponén, sababaraha diantarana dianggap gaduh ...
  • Passion Flower Extract , used for Natural Supplement.Bulk inventory sales

    Ekstrak Kembang Gairah, dianggo pikeun penjualan inventaris Suplemen Alami

  • Ngaran Produk:Ekstrak Kembang markisa
  • Ngaran Latin:Passiflora caerulea L
  • Bahan aktif:30% polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Bubuk konéng-coklat
  • Bagian dipaké:Buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Kembang Passion Ngaran Latin Passiflora caerulea L Bahan Aktif 30% Polysaccharides Metode Uji UV Penampilan Bubuk Konéng-coklat Bagian Dipaké Fungsi Buah 1. Ekstrak Kembang Gairah Dipaké pikeun gangguan mood, sapertos depresi, kahariwang, setrés.2.Passion Kembang ekstrak bisa dipaké pikeun insomnia jeung gangguan saré.Ekstrak Kembang 3.Passion fungsina dina nyeri sirah, migrain sareng nyeri umum.4. Pasieu...
  • Alpha-arbutin has good therapeutic effect on scar caused by UV burns

    Alpha-arbutin gaduh pangaruh terapi anu saé dina tapak tatu anu disababkeun ku kaduruk UV

  • Ngaran Produk:Alfa arbutin
  • Kimia landian:Alfa arbutin
  • Nomer CAS:84380-01-8
  • Bahan aktif:Alfa arbutin 99%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Kristal bodas atanapi bubuk kristaloid
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Alpha arbutin Kimia landian Alpha arbutin CAS No 84380-01-8 Bahan Aktif Alpha arbutin 99% Métode Uji Penampilan HPLC Kristal bodas atanapi Bubuk crystalloid Fungsi 1.Alpha-arbutin gaduh pangaruh terapi anu hadé dina tapak tatu disababkeun ku kaduruk UV, kalawan hadé anti radang, perbaikan sarta whitening épék.Éta tiasa ngahambat produksi sareng déposisi Melanin sareng ngaleungitkeun pigmentasi sareng bintik.2. Anu ...
  • Chaga Extract  Chaga Extract is a powerful anti-oxidant and useful in fighting tumors.

    Ekstrak Chaga Ekstrak Chaga mangrupikeun anti-oksidan anu kuat sareng mangpaat dina merangan tumor.

  • Ngaran Produk:Ékstrak Chaga
  • Ngaran Latin:Inonqqus obliquus
  • Bahan aktif:Polisakarida
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Coklat konéng bubuk Rupa
  • Bagian dipaké:Awak buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Chaga Ngaran Latin Inonqqus obliquus Bahan Aktif Polisakarida Metode Uji UV Penampilan Coklat konéng Bagian Bubuk Rupa Dipaké Fungsi Awak Buah 1. Ekstrak Chaga ngagaduhan sanyawa melanin anu nyerna kulit sareng rambut.2. Ekstrak Chaga mangrupikeun anti-oksidan anu kuat sareng mangpaat dina merangan tumor.3. Ekstrak Chaga tiasa nyegah tekanan darah tinggi sareng ngagentos sareng nyegah korteks alérgi.4. Ekstrak Chaga boga pangaruh ...
  • Star Anise Extract  Brown Fine Powder,100% pure natural

    Star Anise Extract Brown Fine Powder, 100% murni alami

  • Ngaran Produk:Ékstrak Star Anise
  • Ngaran Latin:Illicium verum Hook.f.
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk Rupa Coklat
  • Bagian dipaké:Buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Anise Bintang Ngaran Latin Illicium verum Hook.f.Bahan aktif 10: 1 Métode Test TLC Panémbong Brown Rupa Bubuk Bagian Dipaké Buah Fungsi 1. Bisa jadi inhibisi aggregation trombosit, inhibisi thrombosis véna sarta cerebral t trombosis.2. Cai mibanda épék anti radang jeung analgesic.3. Anti radang, antalgia jeung média antipirus jeung anti kanker.4. Éta ogé salaku perantara ubar antiviral sareng antikanker ...
  • Oxyresveratrol   Oxyresveratrol 99% Test by HPLC

    Oxyresveratrol Oxyresveratrol 99% Test ku HPLC

  • Ngaran Produk:Oxyresveratrol
  • Kimia landian:4-Methoxyresveratrol
  • Nomer CAS:33626-08-3
  • Bahan aktif:Oxyresveratrol 99%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Bubuk halus bodas
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Oxyresveratrol Kimia landian 4-Methoxyresveratrol CAS No.2. Anti thrombotic , Anti trombosit aggregation.3. Pencegahan sarta pengobatan kasakit cardiovascular.4. Anti radang.5. épék anti alérgi jeung ngahambat pangaruh tumor.6. Pangaruh estrogenik, éta tiasa dianggo pikeun ngubaran kanker payudara sareng panyakit sanésna ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami