• neiyetu

Asam shikimic Asam shikimic mangrupikeun ubar perantara anti kanker sareng anti virus.

Asam shikimic Asam shikimic mangrupikeun ubar perantara anti kanker sareng anti virus.

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:asam shikimic
  • Ngaran Latin:Hypericum perforatum L
  • Nomer CAS:138-59-0
  • EINECS:205-334-2
  • Bahan aktif:1) asam shikimik 98%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:bubuk halus bodas
  • Bagian dipaké:bungbuahan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fungsi

    1.Asam Shikimic effected ku asam arakidonat.
    2.Asam Shikimic tindakan minangka anti radang, analgesic.
    3.Asam Shikimic nyaéta ubar antara anti kanker sareng anti virus.
    4.Asam Shikimic oge bahan baku dasar combating flu avian.
    5.Asam Shikimic tiasa ngahambat konsentrasi trombosit getih, ngahambat arteri, trombosis véna sareng trombosis cerebral.

    Aplikasi

    1.As bahan baku kimiawi, Asam Shikimic dipaké pikeun ngarobah kana zat kimia lianna atawa agén kimiawi.
    2. Salaku ubar anti-tumor antibakteri.
    3. Peran sistem cardiovascular.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur.
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang.
    ekstrak sanyawa versatility.
    Ngolah jeung bahan disadiakeun.
    Assay tina ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami