• neiyetu

Ekstrak Herb Standar

Ekstrak Herb Standar

  • Star Anise Extract  Brown Fine Powder,100% pure natural

    Star Anise Extract Brown Fine Powder, 100% murni alami

  • Ngaran Produk:Ékstrak Star Anise
  • Ngaran Latin:Illicium verum Hook.f.
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk Rupa Coklat
  • Bagian dipaké:Buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Anise Bintang Ngaran Latin Illicium verum Hook.f.Bahan aktif 10: 1 Métode Test TLC Panémbong Brown Rupa Bubuk Bagian Dipaké Buah Fungsi 1. Bisa jadi inhibisi aggregation trombosit, inhibisi thrombosis véna sarta cerebral t trombosis.2. Cai mibanda épék anti radang jeung analgesic.3. Anti radang, antalgia jeung média antipirus jeung anti kanker.4. Éta ogé salaku perantara ubar antiviral sareng antikanker ...
  • Hops Extract   Hops Extract can anti inflammatory.

    Ekstrak Hops Ekstrak Hops tiasa anti radang.

  • Ngaran Produk:Ékstrak Hops
  • Ngaran Latin:Humulus lupulus Linn.
  • Bahan aktif:Flavon 10%, 20%
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Bubuk Rupa konéng-coklat
  • Bagian dipaké:Kembang
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Hops Ekstrak Ngaran Latin Humulus lupulus Linn.Flavones Bahan Aktif 10%, 20% Tés Métode UV Panémbong Konéng-coklat Rupa Bubuk Bagian Dipaké Kembang Fungsi 1. Ékstrak Hops tiasa ngagentos setrés sareng ngamajukeun bobo.2. Ekstrak Hops tiasa anti radang.. 3. Ekstrak Hops tiasa ningkatkeun gejala menopause.4. Ekstrak Hops tiasa anti kanker, anti inféksi, anti HIV-1 aktivitas viral.Aplikasi 1. Diterapkeun dina widang pangan, nambahan ...
  • Citrus bergamia Extract    40% polyphenols

    Ekstrak jeruk bergamia 40% polifenol

  • Ngaran Produk:Ékstrak Jeruk Bergamia
  • Ngaran Latin:Jeruk bergamia
  • Bahan aktif:40% polifenol
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Bubuk Rupa konéng-coklat
  • Bagian dipaké:Buah
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Jeruk Bergamia Ngaran Latin Citrus bergamia Bahan Aktif 40% Metode Uji Polifenol Penampilan UV Konéng-coklat Bubuk Halus Bagian Digunakeun Buah Fungsi 1. Pangaruh kana sistem pencernaan 2. Pangaruh kana sistem kardiovaskular 3. Pangaruh kana sistem pernapasan 4. Pangaruh dina sistim saraf pusat 5. Pangaruh anti radang Aplikasi 1. Ekstrak Jeruk Bergamia polifenol oge antioksidan pisan potent nu ngajaga ngalawan fr ...
  • Eclipta prostrata Extract

    Ékstrak Eclipta prostrata

    Inpormasi dasar Ngaran Produk Eclipta prostrata Ekstrak Ngaran Latin Eclipta prostrata (L. ) L. Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Panémbong Coklat-konéng Bubuk Bagian Dipaké Ramuan Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Kustomisasi spésifikasi husus ext ...
  • Peach Blossom Extract

    Ékstrak Peach Blossom

  • Ngaran Produk:Ékstrak Peach Blossom
  • Ngaran Latin:Amygdalus persica L.
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Coklat-héjo bubuk rupa
  • Bagian dipaké:Kembang
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Peach Blossom Ngaran Latin Amygdalus persica L. Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Penampilan Brown-héjo Bubuk Rupa Bagian Dipaké Kembang Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus extracts nurutkeun ...
  • Fig Extract

    Ékstrak Gbr

  • Ngaran Produk:Ékstrak Gbr
  • Ngaran Latin:Ficus carica Linn.
  • Bahan aktif:Polisakarida 30%
  • Métode tés: UV
  • Penampilan:Bubuk halus coklat-konéng
  • Bagian dipaké:Friut
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Gbr Ekstrak Ngaran Latin Ficus carica Linn.Bahan Aktif Polisakarida 30% Métode Uji UV Panémbong Brown-konéng bubuk rupa Bagian Dipaké Friut Bungkusan Rincian: Kertas-drum jeung dua plastik-kantong jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus tambahan ...
  • Onion Extract

    Ékstrak Bawang

  • Ngaran Produk:Ékstrak Bawang
  • Ngaran Latin:Allium cepa L.
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Pareum-bodas ka bubuk bodas
  • Bagian dipaké:Bulbus
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Bawang Ngaran Latin Allium cepa L. Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Panémbong Pareum-bodas ka bodas Bagian Bubuk Dipaké Bulbus Rincian bungkusan: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus extracts nurutkeun cus...
  • Papaya Leaf Extract

    Ekstrak Daun Pepaya

  • Ngaran Produk:Ekstrak Daun Pepaya
  • Ngaran Latin:Chaenomeles sinensis (Thouin) Koehne
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk halus coklat-konéng
  • Bagian dipaké:Daun
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Daun Pepaya Ngaran Latin Chaenomeles sinensis (Thouin) Koehne Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Penampilan Brown-konéng Bubuk Rupa Bagian Dipaké Daun Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus tambahan ...
  • Ginseng Extract

    Ékstrak Ginseng

  • Ngaran Produk:Ékstrak Ginseng
  • Ngaran Latin:Panax ginseng CAMeyer
  • Bahan aktif:Total Ginsenosides 80%
  • Métode tés:UV / HPLC
  • Penampilan:Bubuk konéng lampu
  • Bagian dipaké:Akar
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ekstrak Ginseng Ngaran Latin Panax ginseng CAMeyer Bahan Aktif Total Ginsenosides 80% Métode Uji UV / HPLC Penampilan Lampu konéng Bubuk Bagian Dipaké Akar Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Kustomisasi husus husus ...
  • Pine Pollen Powder

    Pinus sari Bubuk

  • Ngaran Produk:Pinus sari Bubuk
  • Ngaran Latin:Pinus
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk halus koneng
  • Bagian dipaké:Sari sari
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Pinus Serbuk Bubuk Ngaran Latin Pinus Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Penampilan Konéng Bubuk Rupa Bagian Dipaké Sari Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus extracts nurutkeun requi customer urang ...
  • Bee Pollen Extract

    Ékstrak Bee Pollen

  • Ngaran Produk:Ékstrak Bee Pollen
  • Ngaran Latin:Cole nyiruan sari
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk Rupa Konéng
  • Bagian dipaké:Sari sari
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Ékstrak Bee Pollen Ngaran Latin Cole Bee Pollen Bahan Aktif 10:1 Métode Uji TLC Penampilan Konéng Bubuk Rupa Bagian Dipaké Sari Bungkusan Rincian: Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus extracts nurutkeun customer urang ...
  • Calendula officinalis Extract

    Ékstrak Calendula officinalis

  • Ngaran Produk:Ékstrak Calendula officinalis
  • Ngaran Latin:Calendula officinalis L.
  • Bahan aktif:10:1
  • Métode tés:TLC
  • Penampilan:Bubuk halus coklat kekuningan
  • Bagian dipaké:Kembang
  • Inpormasi dasar Ngaran Produk Calendula officinalis Ekstrak Ngaran Latin Calendula officinalis L. Bahan Aktif 10: 1 Métode Uji TLC Panémbong Yellowish Brown bubuk halus Bagian Dipaké Kembang Bungkusan Rincian: Kertas-drum jeung dua plastik-kantong jero.Beurat Net: 25kgs / drum.Kahirupan rak: Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.Service kami Suplai ekstrak tutuwuhan kualitas luhur Sesuaikeun spésifikasi husus ekstrak ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami