• neiyetu

Ekstrak Xanthohumol tina Hops, Coklat héjo atanapi Coklat Konéng kakuatan, 3% Xanthohumol, 5% Xanthohumol Test ku HPLC

Ekstrak Xanthohumol tina Hops, Coklat héjo atanapi Coklat Konéng kakuatan, 3% Xanthohumol, 5% Xanthohumol Test ku HPLC

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Xanthohumol
  • Nomer CAS:6754-58-1
  • Ngaran Latin:Humulus lupulus Linn.
  • Bahan aktif:Xanthohumol 3%, 5%
  • Métode tés:HPLC
  • Penampilan:Héjo-coklat nepi ka Konéng-coklat bubuk halus
  • Bagian dipaké:Kembang
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpo dasar

    Ngaran Produk

    Xanthohumol

    CAS No.

    6754-58-1

    Ngaran Latin

    Humulus lupulus Linn.

    Bahan Aktif

    Xanthohumol 3%, 5%

    Métode Tés

    HPLC

    Penampilan

    Héjo-coklat nepi ka Konéng-coklat bubuk halus

    Bagian Dipaké

    Kembang

    Fungsi

    1. Xanthohumol mangpaat pikeun insomnia jeung nervousness.
    2. Xanthohumol berharga salaku rojongan pikeun sistim saraf.
    3. Xanthohumol merangsang napsu, ngaleungitkeun kembung, sareng ngaleungitkeun keram peujit.
    4. Xanthohumol bisa usefully digabungkeun jeung valerian pikeun batuk jeung kaayaan spasmodic saraf.

    Aplikasi

    1. Xanthohumol dilarapkeun dina widang dahareun, nambahkeun hops nalika brewing bir, alatan minyak volatile na jadi boga bau seungit, sarta ngabogaan pangaruh antiseptik.
    2. Xanthohumol dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, pikeun dijadikeun kapsul bisa éféktif nulungan tegangan ménopause, kesel, kahariwang jeung gejala séjén.
    3. Xanthohumol dilarapkeun dina widang farmasi, pikeun pengobatan pleurisy exudative tuberculous akut, tuberkulosis jeung kusta tuberculoid.

    Rincian bungkusan

    Kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat Net: 25kgs / drum.

    hirup rak

    Dua taun dina kaayaan panyimpenan sumur sareng disimpen jauh tina sinar panonpoé langsung.

    Jasa Kami

    Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur.
    Ngaropea spésifikasi husus extracts nurutkeun requirments customer urang.
    ekstrak sanyawa versatility.
    Ngolah sareng bahan anu disayogikeun Assay ekstrak tutuwuhan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami