• neiyetu

Warta

Warta

  • Naon Polydatin

    Polydatin, ogé katelah buta knotweed glucoside, spruce glucoside anyar, resveratrol glucoside, sasari tina tutuwuhan polygonaceae knotweed (PolygonumcuspidatumSieb. EtZucc) rhizome garing sarta root, mangrupakeun jenis bahan aktif alam.Pasipatan fisik sareng kimia Jarum bodas sapertos jarum...
    Maca deui
  • Naon theanine L-Theanine

    L-Theanine, ogé katelah L-gamma-glutamine sareng N-propyl glutamine, nyaéta analog asam amino tina asam amino proteogenik L-glutamat sareng L-glutamin sareng kapanggih utamina dina spésiés tutuwuhan sareng jamur khusus.L-theanine, asam amino kapanggih dina daun teh héjo, geus ditémbongkeun ngamajukeun re...
    Maca deui
  • Fungsi Pterostilbene

    Pterostilbene salaku zat penting anu nembe kapendak, gaduh pangaruh kaséhatan anu positif dina awak manusa sareng seueur dianggo dina sagala rupa widang.Kedokteran, kadaharan, widang kosmetik boga inohong na.1, Antioksidan.Radikal bébas aya dimana-mana, boh dina awak boh ti luar.Radikal bébas tiasa ngalakukeun ...
    Maca deui
  • Fungsi Resveratrol

    Pangaruh antipiretik sareng analgesik Resveratrol tiasa dianggo dina sababaraha cara pikeun ngaleungitkeun panas sareng nyeri.Ahli Farmakologi parantos nunjukkeun dina beurit yén resveratrol masihan mukosa lambung kamampuan pikeun nolak borok setrés disababkeun ku sékrési lambung diteken tanpa mangaruhan tekanan darah.Antik...
    Maca deui
  • Papanggihan panganyarna ngeunaan Chromium Picolinate

    Aplikasi kromium picolinate dina diabetes mellitus mangrupikeun kanyataan anu teu tiasa dibantah, sareng pangaruhna atra.Tapi sababaraha pasien komo dokter teu ngarti kromium picolinate, nyebutkeun naon sagala, sababaraha malah nyebutkeun clenbuterol, aditif feed, ubar barat, jeung sajabana, kanyataanna, kromium ...
    Maca deui
  • Peta farmakologis tina ekstrak Grifola frondosa

    1. Grifola frondosa Ékstrak sél nu "engulfs" patogén kayaning sél ragi, baktéri, sél kainféksi virus jeung saterusna.Makrofag dikonsentrasikeun dina lapisan mukosa awak - khususna dina sistem pencernaan, kemih sareng engapan.Polisakarida ogé maénkeun ...
    Maca deui
  • Pangaruh farmakologis tina ekstrak Dandelion

    Ekstrak Dandelion mangrupakeun ramuan sanyawa, boga sababaraha taun sajarah ubar, kalawan panas sarta detoxification, bareuh jeung sanjie, pangaruh drenching diuretik, panalungtikan pharmacological modern kapanggih dandelion leuwih épék pharmacological: 1) lega-spéktrum pangaruh antibakteri, dandelion boga inhibisi e.. .
    Maca deui
  • Luteolin ningkatkeun efektivitas Chemoradiotherapy sareng Chemoprophylaxis

    Luteolin miboga éfék preventif kimiawi dina vivo sarta bisa ngahambat lumangsungna tumor ganas tanpa éfék toksik jeung samping atra.Ieu kapanggih yén luteolin bisa nyegah parobahan histopatologis ngainduksi ku DMH sarta ngahambat lumangsungna kanker titik dina beurit ku ngatur sireum ...
    Maca deui
  • Luteolin gaduh épék antitussive sareng ekspektoran

    Luteolin, lolobana dina bentuk glikosida aya dina rupa-rupa tutuwuhan, tutuwuhan ieu dina sakabéh daun Orchid biru, lada, chrysanthemum liar, honeysuckle, Perilla eusi tinggi.Luteolin gaduh épék antitussive sareng expectorant.Numutkeun kana panilitian panganyarna, gejala pernapasan batuk, ...
    Maca deui
  • Khasiat Ekstrak Hops

    Jeung deepening panalungtikan farmakologis on ekstrak hops, jalma laun kapanggih rupa komponén aktif na kayaning flavonoid, xanthohumol.1.Used salaku aditif dahareun, pikeun kasehatan awéwé, antibakteri sarta anti radang, sarta ngaronjatkeun saré 2.Used pikeun produk kimia sapopoé, cosmet ...
    Maca deui
  • Pangaruh utama ekstrak Hops

    1. Xanthohumol mangrupakeun flavonoid utama ngandung grup isoprene dina kembang bikang bir.Nyatana, hops mangrupikeun hiji-hijina sumber flavonoid isoprena alami anu kapanggih dugi ka ayeuna.Perlu dipikanyaho yén flavonoid ngagaduhan rupa-rupa kagiatan fisiologis sareng farmakologis, kalebet ...
    Maca deui
  • Fungsi Apigenin

    Apigenin nyaéta polifenol.Ieu salah sahiji flavonoid kapanggih dina loba pangan manusa.Sanyawa ieu geus loba diulik pikeun sipat anti kanker na, malah mibanda sipat anti tumor anu flavonoid séjén henteu.Loba bungbuahan sarta sayuran ngandung sanyawa ieu, utamana seledri, cilantro ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami