• ieuyetu

Warta

Warta

  • Polydatin, Sanyawa Alami

    Polydatin, sanyawa alam kapanggih dina akar tutuwuhan Polygonum cuspidatum, mangrupakeun tipe resveratrol glikosida anu geus miboga perhatian pikeun kauntungan kaséhatan poténsi sarta sipat terapi.Polydatin dipikanyaho pikeun épék antioksidan, anti-radang, sareng kardioprotektif, m ...
    Maca deui
  • Aplikasi Ékstrak Dogwood Jamaican

    Ekstrak Dogwood Jamaican, diturunkeun tina buah tangkal Dogwood Jamaican, mangrupikeun ubar alami anu sacara tradisional dianggo pikeun kauntungan kaséhatan poténsial sareng sipat terapi.Ekstrak ngandung rupa-rupa sanyawa bioaktif, kaasup isoflavon, tannin, jeung flavonoid, w...
    Maca deui
  • Fungsi Ekstrak Hops

    Ekstrak hop, asalna tina kembang tina tutuwuhan hop (Humulus lupulus), mangrupakeun bahan alami anu geus dipaké pikeun abad dina brewing bir.Nanging, dina taun-taun ayeuna, éta parantos nampi perhatian pikeun kauntungan kaséhatan poténsial sareng sipat terapi.Ekstrak hops ngandung rupa-rupa b ...
    Maca deui
  • L-Theanine, salaku asam amino alam kapanggih dina daun tea

    L-Theanine mangrupakeun asam amino unik kapanggih utamana dina daun teh, utamana dina green tea.Éta parantos kéngingkeun pangakuan pikeun kauntungan kaséhatan poténsial sareng sipat terapi, khususna dina promosi rélaxasi sareng ngirangan setrés.L-Theanine dipikanyaho pikeun kamampuan pikeun ngainduksi kaayaan ca...
    Maca deui
  • Benfotiamine adalah turunan sintetik tiamin (vitamin B1)

    Benfotiamine mangrupakeun turunan sintétik tiamin (vitamin B1) anu geus meunang perhatian pikeun kauntungan kaséhatan poténsi sarta sipat terapi.Beda sareng tiamin, benfotiamine larut-lemak, anu ngamungkinkeun pikeun nembus mémbran sél sacara langkung épéktip sareng masihan pangaruhna kana sagala rupa ...
    Maca deui
  • Fungsi D-mannose

    D-mannose mangrupikeun gula sederhana alami anu ngagaduhan perhatian pikeun kauntungan kaséhatan poténsial sareng sipat terapi.Dipikawanoh pikeun kamampuan pikeun ngadukung kaséhatan saluran kemih sareng seueur dianggo salaku ubar alami pikeun inféksi saluran kemih (UTI).
    Maca deui
  • Ubar herbal Cina anu berharga - Ekstrak Cordyceps

    Ekstrak Cordyceps, nyaéta ekstrak tutuwuhan alami anu sasari tina Cordyceps sinensis.Cordyceps sinensis mangrupikeun ubar herbal Cina anu berharga anu seueur dianggo dina ubar tradisional Cina.Ekstrak Cordyceps ngagaduhan rupa-rupa épék penting sareng seueur dianggo dina f ...
    Maca deui
  • N-Acetyl-L-Cysteine ​​​​(NAC) mangrupikeun turunan asam amino anu penting

    N-Acetyl-L-Cysteine ​​​​(NAC) mangrupikeun turunan sistein sareng turunan asam amino anu penting.NAC ngagaduhan rupa-rupa fungsi sareng aplikasi anu penting dina widang kadokteran sareng kasehatan.Kahiji, N-Acetyl-L-Cysteine ​​​​(NAC) seueur dianggo pikeun detoksifikasi sareng ...
    Maca deui
  • Énzim industri pangan sareng winemaking penting - Pectinase

    Pectinase mangrupa énzim nu utamana dipaké dina ngolah bungbuahan sarta sayuran.Éta ngagaduhan fungsi sareng aplikasi anu penting dina industri pangan sareng industri pembuatan bir.Kahiji, pectinase muterkeun hiji peran konci dina produksi jus.Éta tiasa ngarecah pektin sareng nguraikeun pektin ...
    Maca deui
  • Pangaruh sareng Aplikasi Pancreatin

    Pancreatin mangrupikeun persiapan énzim anu diekstrak tina pankréas, kalebet amilase, protease sareng lipase.Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina ubar sareng industri pangan.Pangaruh: 1. Bantuan pencernaan: Pankréatin tiasa ngabantosan nyerna dahareun, khususna pikeun jalma anu teu tiasa nyerna pinuh ...
    Maca deui
  • Fungsi Ekstrak Maitake

    Ekstrak Maitake, nyaéta ekstrak tutuwuhan alami anu sasari tina jamur Maitake.Jamur Maitake mangrupikeun jamur ubar kuno anu seueur dianggo dina ubar tradisional Cina.Ekstrak Maitake ngagaduhan rupa-rupa épék penting sareng seueur dianggo dina widang kuring ...
    Maca deui
  • Fungsi Fitosterol

    Fitosterol mangrupakeun kelas sanyawa alami kapanggih dina tutuwuhan, kalawan struktur sarupa kolesterol.Fitosterol ngagaduhan rupa-rupa fungsi sareng aplikasi anu penting dina ubar sareng kasehatan.Kahiji, Phytosterol loba dipaké pikeun nurunkeun kadar kolesterol.Kusabab t...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami